Ronaldo er begeistret av lagets potensielle posisjon i knockout-fasen

9. Premium-merket Fotballdrakter, som fullt ut frigjør spenningen som folk trenger i trening, er mer behagelig og behagelig å trene.

Ronaldo er begeistret av lagets potensielle posisjon i knockout-fasen


Cristiano Ronaldo er begeistret av lagets potensielle posisjon i knockout-fasen da de toppet sin gruppe til tross for onsdagens tap. To mål fra angriperen Guillaume Hoarau førte Young Boys til et sjokk 2-1 Champions League seier over den allerede kvalifiserte Juventus. Den sveitsiske antrekk tok en ledelse på 2-0 etter at Guillaume Hoarau scoret en brace før Paulo Dybala halverte underskuddet med en fantastisk innsats. fotballdrakter har den portugisiske stjernen sagt at han og Juventus er klar for knockout-stadiene i denne sesongens UEFA Champions League til tross for onsdagens overraskelse 2-1 nederlag til sveitsiske minnows Young Boys.

"Nå begynner den vakre delen av Champions League, og jeg er sikker på at vi vil være fullt klar for det," sa den 33 år gamle superstjernen, som slo posten mot Young Boys, til journalister. Men til Juventus 'forferdelse ble det regnet offside da Ronaldo hoppet i et forsøk på å kaste ballen foran målvakt Marco Woelfli, men fikk ikke kontakt. Fans i Juventus Drakt tror de burde ha gjort seg bedre. Men dette er fotball, alt er usikkert. Uavgjort for Champions League-runden på 16 finner sted på UEFAs hovedkvarter i Nyon, Sveits, på mandag.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






نویسنده : skyfootball
تاریخ : جمعه 23 آذر 1397
زمان : 11:21


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.